top of page
c85e4dac-61e9-4cdb-a4c5-42baf4738c61.jpg

Portfolio fotoshoot 

"April is de maand van vernieuwing en wij zijn klaar om jullie momenten vast te leggen voor onze sprankelende nieuwe portfolio! 📸 Met oog op het vernieuwen van onze website, flyers en social media, nodigen we gezinnen, families, liefdeskoppels, zwangeren en kinderen uit om deel te nemen aan onze fotosessies. Samen creëren we magische herinneringen die straks schitteren op onze nieuwe fotoproducten. Doe met ons mee en laat je betoveren door de lens! ✨

Informatie:

Kosten: €49.- 

Tijdsduur: shoot duurt 15 a 30 min

Incl.: 5 foto's digitaal via eigen klant portaal.

Nabestellen is mogelijk hier word wel een extra vergoeding voor gevraagd. 

Excl. weekendtoeslag van €20,- & kilometervergoeding van €7,50. Wanneer wij voor een newborn shoot bij jullie thuis komen zal er een kilometervergoeding van €0.35 per kilometer gerekend worden. 

Locatie: De fotoshoot vind plaats op een locatie die de fotograaf zelf uitkiest. Dit zal in de woonomgeving zijn van de fotograaf. De Newborn fotoshoot vind altijd bij jullie thuis plaats.

Kledingeisen: Allereerst: draag kleding waar je je prettig in voelt, want dat straal je uit op de foto. Zorg dat jullie kleding op elkaar is afgestemd. Printjes op kleding zijn leuk, maar zorg dat de focus hier niet op valt. Dus draag liever geen kleding met grote teksten, plaatjes of allemaal drukke printjes. In de bevestigingsmail ontvang je een link met voorbeelden van de kleuren die je kan aantrekken.

Lifestyle Newborn: Wij hebben veel daglicht inval nodig dus grote ramen zijn een must. Daarnaast lichte kleuren op de muren en geen drukke printjes behang. Zorg dat het dekbedovertrek een effen kleur heeft. Het liefst zo licht mogelijk en als het kan kreukvrij. Zorg dat de slaapkamer opgeruimd is, net als de babykamer en de woonkamer (zithoek). Schuif rommel aan de kant, zodat het niet op de foto's komt. Meer tips en informatie ontvang je in de bevestigingsmail.

Deze actie is geldig op de aangegeven momenten in april & begin mei.

Bekijk hier welke fotograaf beschikbaar is en reserveer direct de minifotoshoot,

DSC_2126.jpg
Momenten Fotografie - Corry -7_.jpg
bottom of page