top of page

Corry

Leuk dat je een kijkje neemt in mijn portfolio!

Wie ben ik als fotograaf? Ik zou mezelf omschrijven als gepassioneerd, sociaal, rustig en geduldig. Mijn stijl omschrijf ik als warm maar toch ook fris. Mijn doel is om jullie herinneringen vast te leggen op een ontspannen manier. Gewoon zoals jullie zijn.

Hieronder laat ik mijn portfolio zien maar laat ik me eerst even voorstellen!

Momenten Fotografie | Corry

Over mij..

Ik ben getrouwd met Harmjan en moeder van 3 geweldige kinderen. David (7), Boaz (5) en Emma (2). Daarnaast hebben we nog een trouwe viervoeter in huis rond lopen, Guus (1). Wij wonen de prachtige stad Harderwijk,  Een druk gezin dus! 

Naast mijn werk als fotograaf werk ik nog bij een zorginstelling als Welzijnsbegeleider. Een leuke afwisselde combi. Waarbij ik mijn creativiteit goed kwijt kan

 

In 2013 ben op een rondreis geweest in Zuid Afrika. Je snapt natuurlijk wel dat je tijdens zo'n reis geweldige foto's wilt maken. Met die reden kocht ik mijn eerste spiegelreflex camera. Na die reis gebruikte ik mijn camera nog maar af en toe. 

Toen ik kinderen kreeg werden foto's voor mijn pas van echte waarden,. En ja dan zie je al die mooie foto's voorbij komen op social media en dan denk ik dat wil ik ook!!! Dus camera weer tevoorschijn gehaald en cursussen gaan volgen.  En van het een komt het ander...  Nu mag ik mijzelf fotograaf noemen. En leg ik met veel liefde, plezier en passie jullie herinneringen vast. 

Liefs, Corry

bottom of page