top of page
Momenten Fotografie | Corry

Corry

Leuk dat je een kijkje neemt in mijn portfolio!

Wie ben ik als fotograaf? Ik zou mezelf omschrijven als gepassioneerd, sociaal, rustig en geduldig. Mijn stijl omschrijf ik als warm maar toch ook fris. Mijn doel is om jullie herinneringen vast te leggen op een ontspannen manier. Gewoon zoals jullie zijn.

Hieronder laat ik mijn portfolio zien maar laat ik me eerst even voorstellen!

Over mij..

Ik ben getrouwd met Harmjan en moeder van 3 geweldige kinderen. David (7), Boaz (5) en Emma (2). Daarnaast hebben we nog een trouwe viervoeter in huis rond lopen, Guus (1). Wij wonen de prachtige stad Harderwijk,  Een druk gezin dus! 

Naast mijn werk als fotograaf werk ik nog bij een zorginstelling als Welzijnsbegeleider. Een leuke afwisselde combi. Waarbij ik mijn creativiteit goed kwijt kan

 

In 2013 ben op een rondreis geweest in Zuid Afrika. Je snapt natuurlijk wel dat je tijdens zo'n reis geweldige foto's wilt maken. Met die reden kocht ik mijn eerste spiegelreflex camera. Na die reis gebruikte ik mijn camera nog maar af en toe. 

Toen ik kinderen kreeg werden foto's voor mijn pas van echte waarden,. En ja dan zie je al die mooie foto's voorbij komen op social media en dan denk ik dat wil ik ook!!! Dus camera weer tevoorschijn gehaald en cursussen gaan volgen.  En van het een komt het ander...  Nu mag ik mijzelf fotograaf noemen. En leg ik met veel liefde, plezier en passie jullie herinneringen vast. 

Liefs, Corry

Schaapskooi Ermelo

Locaties

Als fotografen weten wij vele mooie locaties om te shooten. Denk aan een bosgebied, heide of juist een zandvlakte, maar ook andere plekken kunnen erg mooi zijn. Om een goed beeld te krijgen bij de locaties waar wij shooten, zie je hieronder een opsomming van locaties mét foto's van de omgeving en van fotoshoots die daar plaats hebben gevonden.

Belangrijk om te weten: reiskosten rekenen we vanaf het adres van de fotograaf. De reiskosten die wij vragen zijn €0.45 per kilometer.

Binnenstad Harderwijk

Reiskosten € 4,50 + parkeerkosten € 2,60
Beekhuizerzand 

Reiskosten € 7,65
Schaapskooi Ermelo

Reiskosten € 8,10
bottom of page