top of page

Maak van elk moment het Mooiste Moment.

Wij leggen jouw bijzondere momenten vast op foto en/of video.

Fotoshoots

 

Zoveel momenten in het leven om vast te laten leggen. Vanaf het begin van nieuw leven tot het afscheid van een geliefde, elk moment is waardevol en verdient een blijvende herinnering. En precies daarom bieden wij verschillende pakketten aan, verdeeld in vier categorieën:

Liefde Fotografie

Baby Fotografie

Familie Fotografie

Met regelmaat organiseren wij toffe acties. Bekijk hier onze acties & mini's

Zien we jullie binnenkort?!

Pakket informatie

Verliefd | €145,-  

Bruiloft | vanaf €1.100,-

Zwangerschap | €175,- 

Geboorte | vanaf €695,-

Newborn | €195,-

Gezin | €175,-

Familie | €225,-

Liefde fotografie

Verliefd & Bruiloft

Jullie zijn helemaal in love! Misschien nog maar kort een relatie, of al jaren samen. Of stappen jullie samen in het huwelijksbootje. Het vast leggen van de liefde tussen 2 personen is iets waar onze passie in ligt. Wij leggen dit graag voor jullie vast in beeld.

Baby fotografie 

Van de zwangerschap tot het 1ste levensjaar.

Liefde leidt tot nieuw leven, dat is zo bijzonder! Een nieuw leven ontstaat, leven dat jullie nog meer liefde gaat geven. Elk nieuw leven is uniek. Jullie gaan samen nieuwe wegen bewandelen en zullen stilstaan bij bijzondere momenten. Deze momenten zijn speciaal. Door het vast te laten leggen word het een moment in a baby's life.

Familie fotografie

Gezin & Familie

Liefde met zijn twee, een klein of groot gezin, één generatie of alle generaties bij elkaar: een liefdevolle familie is het mooiste wat er is. Elkaar liefhebben, liefde geven en ontvangen. Elkaar plagen en samen onbedaarlijk lachen. De lichte chaos. Even dat onderonsje. Wij vangen het voor jou op beeld. Een herinnering voor nu maar ook voor later. Terugkijkend en voelen hoe bijzonder jullie liefdevolle familie is.

Via onderstaande formulieren plan je gemakkelijk zelf een afspraak in en bekijk je de mogelijkheden in de agenda's.

DSC02513.jpg
DSC02444.jpg
bottom of page