top of page
b875d419-2f57-490c-9460-6ae2098856a4.jpg

Fotoreportages

 

Zoveel momenten in het leven om vast te laten leggen. Vanaf het begin van nieuw leven tot het afscheid van een geliefde, elk moment is waardevol en verdient een blijvende herinnering. En precies daarom bieden wij verschillende pakketten aan, verdeeld in drie categorieën:

Love Story

Moments in a baby life

Loving family

Story of goodbye

Momenten fotografie - Emily 230811-16.jpg
MMF-Emily-39.jpg

Love Story

Jullie zijn helemaal in love! Misschien nog maar kort een relatie, of al jaren samen. Of stappen jullie samen in het huwelijksbootje. Het vast leggen van de liefde tussen 2 personen is iets waar onze passie in ligt. Wij leggen dit graag voor jullie vast in beeld.

Moments in a baby life

Liefde leidt tot nieuw leven, dat is zo bijzonder! Een nieuw leven ontstaat, leven dat jullie nog meer liefde gaat geven. Elk nieuw leven is uniek. Jullie gaan samen nieuwe wegen bewandelen en zullen stilstaan bij bijzondere momenten. Deze momenten zijn speciaal. Door het vast te laten leggen word het een moment in a baby's life.

Loving family

Liefde met zijn twee, een klein of groot gezin, één generatie of alle generaties bij elkaar: een liefdevolle familie is het mooiste wat er is. Elkaar liefhebben, liefde geven en ontvangen. Elkaar plagen en samen onbedaarlijk lachen. De lichte chaos. Even dat onderonsje. Wij vangen het voor jou op beeld. Een herinnering voor nu maar ook voor later. Terugkijkend en voelen hoe bijzonder jullie loving family is.

Story of Goodbye

Liefde leidt ook tot het loslaten van het meest dierbare in ons leven. Afscheid draagt alles in zich, het pure leven wordt zichtbaar. Jullie liefde, verdriet, maar ook de mooie herinneringen tijdens het afscheid vangen wij op beeld. Het levensverhaal van jouw geliefde wordt nog eens verteld tijdens het definitieve afscheid. Nog één keer die laatste momenten. En dan blijft alleen de herinnering. Wij leggen het vast om te koesteren en je een blijvende herinnering te geven in jouw story of goodbye.

Momenten Fotografie _ Emily

Last moments

Momenten Fotografie _ Emily
bottom of page