top of page
ddcb594f-5822-4fcd-a30e-30da785d7793.jpg

Emily

Welkom op mijn pagina waar je mijn werk kan vinden. Ik ben een fotograaf die graag de spontane momenten vastlegt of juist dat gene fotografeert wat er gebeurd. Een levensverhaal alleen dan in foto's gevangen. Ik omschrijf mijzelf als professioneel, persoonlijk en rustig maar ook een tikkeltje enthousiast. Mijn werk is warm en gedetailleerd. Ik zorg graag voor een liefdevolle herinnering. 

Hieronder laat ik mijn portfolio zien maar laat ik me eerst even voorstellen!

Over mij..

Ik ben Emily, geboren en getogen in het mooie dorpje Nunspeet. Daar woon ik samen met mijn lieve vriend, 2 prachtige kindjes & 4 trouwe viervoeters (2honden & 2konijnen.)

 

Mij vind je elke dag buiten, ik ga graag de natuur in. Wandelen met de honden, op avontuur met de kindjes of met mijn camera op zoek naar unieke creaties: dat is voor mij ontspannen!

 

Ik heb (uiteraard) veel passie voor fotografie en inmiddels voel ik die passie ook voor film. Bewegende beelden zijn echt een aanvulling op het vastgelegde moment. Die liefde voor fotografie zat er al vroeg in. Als tiener leende ik vaak de camera van de buren en ging dan met vriendinnen op pad. Al gauw wilde ik mijzelf ontwikkelen en volgde ik cursussen. Ik mocht veel leren van collega-fotografen en zo groei ik nog steeds.

 

Als vrijwilligster fotografeer ik voor Stichting Still. Pittig, maar ook heel waardevol en mooi werk, dat ik met heel mijn hart doe. Ik geef ouders een blijvende herinnering door kostbare foto's te maken, zichtbaar maken dat er naast verdriet ook heel veel trots en liefde is.

 

Afgelopen jaren zag ik regelmatig hoe het leven zo plotseling kan veranderen. Hoe iets kleins zo drastisch om kan slaan en dan is het soms zomaar ineens al te laat. Ik roep dan ook vaak: 'Doe elk jaar een fotoshoot!' Waarom? Dan heb je recente beelden van de mensen die belangrijk voor je zijn. Veel mensen zie ik dan ook jaarlijks voor mijn camera terug, ontzettend leuk. Ik bouw een band op met hen en de kind(eren) herkennen mij direct.

 

En verder? Spontaan, open en eerlijk. Ik houd van een grapje. Kan ook heel serieus zijn, maar wel met een lach. Wie weet zie ik je een keer voor mijn camera! Het lijkt mij ontzettend leuk.

Liefs, Emily

bottom of page