top of page

Familie

Momenten Fotografie - Emily (34)-min.jpg

Familie. Het is vaak onze basis. We groeien op in een gezin, maken ons los uit datzelfde gezin en bouwen ons eigen leven op. Er ontstaan nieuwe relaties, er komen schoonzonen en schoondochters in beeld. De familie groeit. Nieuwe generaties ontstaan. En dat mag bewaard blijven!

 

Wij zetten jouw familie graag op de foto, gewoon, zoals jullie zijn. Vrolijk en speels. Kies voor het pakket gezin, waarbij we jouw eigen gezin, jouw ‘huishouden’, mooi in beeld brengen. Of nodig juist die verschillende generaties, broers, zussen, schoonzussen en zwagers uit om jouw Familie op beeld vast te leggen!  

Belangrijk om te weten is dat wij tijdens een familiefotoshoot alle settingen vastleggen die er binnen de familie zijn. Groepfoto's, ieder gezin apart, ouderlijk gezin, opa & oma met kleinkind(eren) en ga zo maar door. Willen jullie dit liever niet, geef dit vooraf aan.

Momenten Fotografie - Emily (52)-min.jpg

Pakket informatie

Gezin

Kosten: €175,-


* Inclusief 15 zelf uitgezochte digitale foto’s.
* Exclusief kilometervergoeding vanaf het woonadres van de fotograaf.

Familie

Kosten: €240,-

* Inclusief 25 zelf uitgezochte digitale foto’s.
* Exclusief kilometervergoeding vanaf het woonadres van de fotograaf.

Opties voor nabestellen:

Silver

Losse foto €7,50

Gold

10 foto's 

€40,-

Diamond

alle foto's

€60,-

Hoe werkt het?

Bij ons streven we ernaar om van fotoreportage een ontspannen en geweldige ervaring te maken, zowel voor de ouders als voor de (klein)kind(eren). Hier is een korte beschrijving van hoe het proces verloopt:

1. Afspraak maken: Het beste moment is om een fotoshoot te doen wanneer het voor jullie uitkomt en dit zeker 2 a 3 maanden van tevoren te reserveren. Elk seizoen het mooi maar in de maanden juli & augustus fotograferen wij niet tussen 11 - 18 uur dit i.v.m. de overbelichting van de felle zon en vaak hoge temperaturen. Je kan via onze online agenda direct een afspraak inplannen. Na het inplannen ontvang je een bevestigingsmail met daarin de factuur en alle tips zodat de fotoshoot goed verloopt. 

2. De Fotosessie: Op de dag van de fotosessie verwelkomt de geboekte fotograaf jullie op de afgesproken locatie.

We bespreken jullie wensen, voorkeuren en eventuele speciale verzoeken voor de fotoshoot. Dit stelt ons in staat om een op maat gemaakte ervaring te creëren die perfect bij jullie past. Vervolgens beginnen we met het vastleggen van jullie fotoshoot. 

3. Creatieve Regie: Tijdens de shoot sturen we de poses en composities aan, terwijl wij de natuurlijke houding van jullie als gezin/familie willen benadrukken. Wij zullen dit op een ontspannen manier vastleggen, waar geen druk is en doen alles ervoor wat nodig is om de perfecte foto's te kunnen maken.

4. Geduld en Zorg: We begrijpen dat het onvoorspelbaar is hoe de kind(eren) mee zullen werken. Hier nemen wij de tijd voor die nodig is om de perfecte opnamen te maken. 

5. Nazorg en Levering: Na de fotosessie zorgen we voor de zorgvuldige selectie en bewerking van de beste foto's. Binnen 2 weken na de fotoshoot datum ontvangen jullie een prachtige galerij met hoogwaardige beelden om uit te kiezen. Wij zijn er trots op dat we jullie kunnen helpen bij het creëren van blijvende herinneringen die een leven lang meegaan.

Bij Momenten Fotografie streven we ernaar om een familiereportage te leveren die niet alleen mooi is, maar ook een warme en liefdevolle ervaring biedt voor de hele familie. Neem vandaag nog contact met ons op om jullie fotosessie te plannen en de eerste stappen te zetten naar het vastleggen van kostbare herinneringen voor de komende jaren.

highlight-12.png

Algemene informatie

* In de weekenden en feestdagen (zaterdag & zondag) rekenen wij een weekendtoeslag van €20,-.

* Wij reizen in de weekenden binnen een straal van 10 km vanaf ons woonadres.

* De reiskostenvergoeding wordt gerekend vanaf het woonadres van de fotograaf.

* De foto’s ontvang je binnen 2 weken na de fotoshoot.

Bij het boeken van een fotoreportage ga je akkoord met onze algemene voorwaarden en privacy verklaring.

highlight-4.png

Social media

Tof wanneer jullie onze foto’s delen! Wel is het de bedoeling dat je ons als fotograaf vermeldt. Deel je het op social media, tag je ons dan? Als wij de gemaakte beelden willen delen, vragen wij hier altijd jouw/jullie toestemming voor. Ook kun je bijvoorbeeld aangeven dat het vanaf een bepaalde datum gedeeld mag worden. Uiteraard is dit nergens verplicht en plaatsen wij nooit zonder toestemming.

WhatsApp Image 2023-03-14 at 21.52.22.jpeg
WhatsApp Image 2023-03-14 at 21.52.23.jpeg

Schaduwtekening
 

Wil je meer informatie over de mogelijkheden van een schaduwtekening, klik dan hier voor meer informatie

Cadeaubon.jpg

Cadeau tip 
Geef een herinnering cadeau door een cadeaubon te geven.

Cadeaubon.jpg
bottom of page