top of page

NIEUW | Geposeerd Newborn 

d6bf2fc1-5cf3-4231-9663-78e339011a87.jpg

Wij zijn trots om onze nieuwste toevoeging aan te kondigen: Geposeerde newborn fotografie! Met dit pakket brengen we de schoonheid en tederheid van pasgeboren baby's tot leven in een betoverende stijl die voor altijd gekoesterde herinneringen creëert voor jou en je gezin.

Ons geposeerde newborn fotopakket biedt een unieke ervaring, geïnspireerd door de nieuwste trends en technieken in de fotografie. Met zorgvuldige aandacht voor detail en een liefdevolle benadering zullen we de prachtige kenmerken van je kleintje vastleggen, van hun zachte huid tot hun schattige lachjes.

Een geposeerd newborn reportage doen wij tot max 21 dagen na de geboorte.

715b57aa-8cfb-48b6-95bd-84af3506dca3.jpg

Pakket informatie

Kosten: €250,- Early bird prijs €​125,-

(reserveer voor 1 mei 2024 om gebruik te maken van de Early bird prijs)


Inclusief 5 zelf uitgezochte digitale foto’s via je eigen klantportaal.

Locatie de studio is gevestigd in Nunspeet

Opties voor nabestellen:

Silver

Losse foto €25,-

Gold

5 foto's 

€100,-

Diamond

15 foto's

€300,-

Reserveer hier voor de geposeerd newborn

Hoe werkt het?

Bij ons streven we ernaar om van elke geposeerde newborn reportage een ontspannen en geweldige ervaring te maken, zowel voor de ouders als voor de pasgeboren baby. Hier is een korte beschrijving van hoe het proces verloopt:

1. Afspraak maken: Het beste moment is om ons tijdens je zwangerschap ons al te benaderen en te reserveren voor de fotoshoot. Dit kan natuurlijk nog niet exact i.v.m. dat een geboorte niet plan baar is maar wij doen dit aan de hand van de uitgerekende datum. Je ontvangt een bevestigingsmail met daarin de factuur en alle tips zodat de fotoshoot goed verloopt. Binnen 2 dagen na de bevalling plannen wij direct een geschikt moment om deze fotoreportage in te plannen. Een geposeerd newborn reportage doen wij tot max 21 dagen na de geboorte. We bespreken jullie wensen, voorkeuren en eventuele speciale verzoeken voor de fotoshoot. Dit stelt ons in staat om een op maat gemaakte ervaring te creëren die perfect bij jullie past. 

2. De Fotosessie: Op de dag van de fotosessie verwelkomen we jullie in onze studio en zorgen we ervoor dat jullie je comfortabel voelen. We nemen de tijd om de baby te voeden en te kalmeren, zodat ze zich op hun gemak voelen tijdens de shoot. Vervolgens beginnen we met het creëren van prachtige poses en het vastleggen van de unieke kenmerken van jullie kleintje. 

3. Creatieve Regie: Tijdens de shoot sturen we de poses en composities aan, terwijl wij de natuurlijke schoonheid van je baby benadrukken. Wij zullen dit op een ontspannen manier vastleggen zodat het echt een geniet moment word. De veiligheid staat voorop.

4. Geduld en Zorg: We begrijpen dat pasgeboren baby's onvoorspelbaar kunnen zijn, dus we nemen de tijd die nodig is om de perfecte opnamen te maken. We zorgen ervoor dat jullie kleintje zich op zijn gemak voelt en nemen de tijd om, te troosten en te kalmeren indien nodig.

5. Nazorg en Levering: Na de fotosessie zorgen we voor de zorgvuldige selectie en bewerking van de beste foto's. Binnen 2 weken na de fotoshoot datum ontvangen jullie een prachtige galerij met hoogwaardige beelden om uit te kiezen. Wij zijn er trots op dat we jullie kunnen helpen bij het creëren van blijvende herinneringen die een leven lang meegaan.

Bij Momenten Fotografie streven we ernaar om een geposeerde newborn reportage te leveren die niet alleen adembenemend mooi is, maar ook een warme en liefdevolle ervaring biedt voor het hele gezin. Neem vandaag nog contact met ons op om jullie fotosessie te plannen en de eerste stappen te zetten naar het vastleggen van kostbare herinneringen voor de komende jaren.

highlight-12.png

Algemene informatie

* In de weekenden en feestdagen (zaterdag & zondag) rekenen wij een weekendtoeslag van €20,-.

* Het liefst fotograferen wij een geposeerd newborn reportage op een doordeweekse dag zodat wij meer tijd hebben. 

* De foto’s ontvang je binnen 2 weken na de fotoshoot.

Bij het boeken van een fotoreportage ga je akkoord met onze algemene voorwaarden en privacy verklaring.

highlight-4.png

Social media

Tof wanneer jullie onze foto’s delen! Wel is het de bedoeling dat je ons als fotograaf vermeldt. Deel je het op social media, tag je ons dan? Als wij de gemaakte beelden willen delen, vragen wij hier altijd jouw/jullie toestemming voor. Ook kun je bijvoorbeeld aangeven dat het vanaf een bepaalde datum gedeeld mag worden. Uiteraard is dit nergens verplicht en plaatsen wij nooit zonder toestemming.

Cadeaubon.jpg

Cadeau tip 
Geef een herinnering cadeau door een cadeaubon te geven.

Cadeaubon.jpg
bottom of page