top of page
Fam Kok (15).jpg

Oproep fotoshoot op specifieke locaties

Wij zijn enthousiast om niet alleen prachtige momenten vast te leggen, maar ook de bijbehorende locaties te vereeuwigen. Daarom zijn wij momenteel op zoek naar modellen die ons willen helpen bij het vastleggen van deze adembenemende locaties.

Deze fotoshoots vinden plaats op twee verschillende momenten: op maandag 22 april en vrijdag 26 april. Voor een vergoeding van 15 euro per sessie, inclusief 5 foto's per fotograaf, krijgt u in totaal 10 prachtige beelden. We willen graag benadrukken dat de foto's worden gemaakt door onze getalenteerde stagiaires Puk en Suzanne, die momenteel stage lopen bij Moment Fotografie. Deze beelden worden gebruikt voor promotiedoeleinden, waaronder publicatie op de website van Moment Fotografie. Door het boeken van deze fotoshoot, gaat u automatisch akkoord met dit gebruik.

Mis deze kans niet om niet alleen een model te zijn, maar ook een bijdrage te leveren aan de schoonheid van onze fotografie. Meld u vandaag nog aan en maak deel uit van ons avontuur!

Informatie:

Kosten: €15,- 

Tijdsduur: shoot duurt 15 min

Incl.: 5 foto's digitaal via eigen klant portaal, per fotograaf. Dus 10 foto's.

Locatie: De fotoshoot vind plaats op verschillende locaties. Bekijk hiervoor het aanmeld formulier om te zien wat nog mogelijk is. 

Reserveer hier voor de Locatie fotoshoot bij Puck & Suzanne

26b50524-c9d1-42ab-be20-05dc8f7709f7.jpg
bottom of page