top of page
Momenten Fotografie - Corry -3_.jpg

Bruiloft

Yes, we do!

 

Allereerst van harte gefeliciteerd! Jullie gaan trouwen, waarschijnlijk een van de mooiste dagen uit jullie leven, en die moet natuurlijk met veel zorg en liefde worden vast gelegd.

Als bruidsfotograaf leg ik de mooiste momenten van jullie trouwdag vast. Maar ook de details, die maken dat het echt jullie trouwdag is.

 

Momenten fotografie - Emily_-50.jpg
 Fotografie -  Corry - Wedding

Hoe werkt het?

Wanneer jullie na het lezen van alle informatie enthousiast zijn plannen we een kennismakingsgesprek in. We bespreken jullie wensen en ik ben natuurlijk benieuwd naar jullie love story! 

Tijdens de bruiloft worden jullie en de gasten op een spontane manier vast gelegd, zodat de sfeer op deze mooie dag zo goed mogelijk wordt vast gelegd in de foto's. Wanneer jullie jaren later een glimlach op het gezicht krijgen bij het terug kijken van de foto's van deze bijzondere dag.

Tijdens de bruiloft ben ik er voor jullie. Ik ben zoveel mogelijk op de achtergrond aanwezig. En doe mijn uiterste best om jullie verhaald zo goed en mooi mogelijk in beeld te brengen.

Pakket informatie

Pakket 1

6 uur aanwezig op jullie trouwdag kennismakingsgesprek

preview binnen 3 dagen

album 20X20 cm

digitaal en USB stick

35% korting op een loveshoot

Kosten € 1100,-

Pakket 2

8 uur aanwezig op jullie trouwdag kennismakingsgesprek

preview binnen 3 dagen

album 20X20 cm

digitaal en USB stick

35% korting op een loveshoot 

 

Kosten € 1300,-

Pakket 3

10 uur aanwezig op jullie trouwdag kennismakingsgesprek

preview binnen 3 dagen

album 20X20 cm
digitaal en USB stick

incl. loveshoot

 

Kosten € 1500,-

Incl. reiskosten binnen Nederland

Seconde shooter

Momenten Fotografie - Corry -15_.jpg

Een second shooter is een 2de fotograaf op jullie trouwdag. Zij zal zich meer richten op kleine ongeziene intieme momentjes. Daarnaast kan zij worden ingezet bij de getting ready van de bruidegom, wanneer jullie je tegelijk tijdig op verschillende locaties klaar maken. Zodat jullie ook daar prachtige beelden van hebben. Tijdens jullie ceremonie, zal zijn vanuit een andere hoek fotograferen zodat er niets gemist wordt tijdens jullie dag.

Daarnaast bestaat de opties dat er een combinatie wordt gemaakt van foto's en stukjes film. Zo wordt jullie verhaal compleet in beeld gebracht. 

Kosten voor een second shooter zijn € 120,- per uur

highlight-12.png

Algemene informatie

* Incl. reiskosten binnen Nederland

* De foto’s ontvang je binnen 8 weken. 

 Bij het boeken van een fotoreportage ga je akkoord met onze algemene voorwaarden en privacy verklaring.

highlight-4.png

Social media

Mogelijk wil je iets van onze foto’s delen, bijvoorbeeld op social media. Dat mag natuurlijk! Wel is het de bedoeling dat je ons als fotograaf vermeldt. Op social media kun je ons ook taggen.
Zoals je weet, delen wij ook foto’s via onze kanalen. Je mag erop vertrouwen dat wij dit nooit doen zonder jouw/jullie expliciete toestemming. Je hoeft dus niet bang te zijn dat je zomaar je foto’s voorbij ziet komen, we doen dit altijd in overleg.

Brochure aanvragen

bottom of page