top of page
Lifestyle newborn sep (5).jpg

Tips & adviezen
lifestyle newborn

Het is zover, we gaan shooten!

De fotograaf komt bij jullie thuis en maakt de foto's bij jullie in de woon- of slaapkamer. We maken foto’s van de gewone momenten. Jullie komen dus op de foto zoals jullie zijn: heerlijk kroelend op de bank of op bed, eventueel met papa, mama of oudere broers/zussen.

Kledingtips

Hoe kies je de juiste kleding voor de fotoshoot? Allereerst: draag kleding waar je je prettig in voelt, want dat straal je uit op de foto. Zorg dat jullie kleding op elkaar is afgestemd. Printjes op kleding zijn leuk, maar zorg dat de focus hier niet op valt. Dus draag liever geen kleding met grote teksten, plaatjes of allemaal drukke printjes. Hieronder zie je welke kleuren mooi bij elkaar passen.

 

Ook kun je eventueel een extra jasje, vest of sjaal klaarleggen, waardoor we kunnen afwisselen.

Wat leg je klaar?

Zorg dat het dekbedovertrek een effen kleur heeft. Het liefst zo licht mogelijk en als het kan kreukvrij. Zorg dat de slaapkamer opgeruimd is, net als de babykamer en de woonkamer (zithoek). Schuif rommel aan de kant, zodat het niet op de foto's komt.

Zorg dat de ruimte waar we foto's gaan maken goed verwarmd is, circa 23 graden. Leg een extra setje kleding klaar voor het geval de kleine spuugt. Ook waardevolle accessoires kan je klaarleggen, zoals een geboortekaartje, knuffel of een sieraad. 

Voor de fotoshoot

Voed jullie kindje circa 60 minuten voor de fotoshoot. Geef je kindje als het even kan voor de de voeding nog een warm bad, zodat jullie kindje helemaal ontspannen is. Leg ook een warm dekentje met een kruik klaar, zodat de fotograaf jullie kindje kan laten ontspannen als het wat onrustig is. 

Na de fotoshoot

Binnen 14 dagen ontvang je een online fotogalerij met daarin alle foto's. Deze foto's zijn voorzien van een watermerk. In de galerij kies je de foto's die je graag wilt bestellen. Wil je meer foto's afnemen dan er in het pakket zitten? Geen probleem, deze kun je deze nabestellen. Na het doorgeven van jouw keuze ontvang je de foto's via een downloadlink. 

bottom of page