top of page
Stefa (4).jpg

Tips & adviezen
koppel, gezin & familie

Het is zover, we gaan shooten!

We verzamelen op de afgesproken locatie & tijd. Kom op tijd, zodat we alle tijd hebben voor de shoot. Voor de shoot start, vragen wij naar jullie wensen. Wil je geposeerde foto's of heb je liever spontane foto's? We proberen daar in de reportage zoveel mogelijk rekening mee te houden. Hoe lang we bezig zijn is afhankelijk van het gekozen pakket, maar vaak nemen we ruim de tijd.

Kledingtips

Hoe kies je de juiste kleding voor de fotoshoot? Allereerst: draag kleding waar je je prettig in voelt, want dat straal je uit op de foto. Zorg dat jullie kleding op elkaar is afgestemd. Printjes op kleding zijn leuk, maar zorg dat de focus hier niet op valt. Dus draag liever geen kleding met grote teksten, plaatjes of allemaal drukke printjes. Hieronder zie je welke kleuren mooi bij elkaar passen. Houd ook rekening met het seizoen waarin de fotoshoot plaatsvindt. Is het voorjaar? Kies dan voor lichte kleuren. Najaar? Ga voor warme tinten.

Wat neem je mee?

Natuurlijk hoef je in de basis niets mee te nemen, want we fotograferen op een prachtige locatie. Toch is het soms handig om een kleed en vuilniszak mee te brengen, zeker bij natte dagen. Het geeft ons de mogelijkheid om jullie bijvoorbeeld zittend te fotograferen. Ook is het prettig om een iets mee te nemen voor het geval (jonge) kinderen niet genoeg focus hebben voor de fotoshoot. Denk aan een bellenblaas, dit is niet storend op foto's en toch kunnen we de kinderen zo even afleiden.

Na de fotoshoot

Binnen 14 dagen ontvang je een online fotogalerij met daarin alle foto's. Deze foto's zijn voorzien van een watermerk. In de galerij kies je de foto's die je graag wilt bestellen. Wil je meer foto's afnemen dan er in het pakket zitten? Geen probleem, deze kun je deze nabestellen. Na het doorgeven van jouw keuze ontvang je de foto's via een downloadlink. 

bottom of page