top of page

Porfolio oproep

Wij zijn echte bezige bijtjes en willen ons zelf blijven door ontwikkelen. Dit hebben wij afgelopen tijd dan ook gedaan, door workshops en cursussen te volgen. Nu willen wij er nog meer feeling in krijgen. Door het veel te doen, krijg je dit voor elkaar. Dus zoeken wij nu een aantal modellen die ons willen helpen. 

Daarnaast gaan wij vanaf januari meedraaien in de reclame shots van bioscoop Kok Cinnemax in Harderwijk. Nu willen wij vanaf april een aantal beelden laten zien, met de foto's als eindresultaat. Dit is natuurlijk op een heel groot scherm, daarom ook afwisselende oproepen omdat wij dit aanbieden als fotopakket. 

Natuurlijk zou het geweldig zijn als wij 1 a 3 foto's mogen gebruiken voor onze portfolio en daarnaast ook voor het reclame shot, de foto in een reclame shot zal 2 seconde zichtbaar zijn. Maar dit is natuurlijk in overleg met jullie. Dit zal nooit gedeeld worden zonder jullie toestemming.


Wil jij ons helpen? Hieronder een overzicht wat wij zoeken en wat de voorwaarden zijn. Om de onkosten van ons apparatuur en bewerkingsprogramma's te dekken, vragen wij een kleine vergoeding. Hieronder een overzicht.

Liefdes stel €50,- 
Gezin €60,-
Familie €75,-
Zwangerschap €75.- (tussen de 28 a 36 weken)
Newborn €75,- (max 6 weken oud)
•    Incl. 10 foto’s naar eigen keuze. Meer af te nemen tegen meerprijs. 
•    Excl. kilometervergoeding vanaf het woonadres van de fotograaf & weekendtoeslag van €20.-

Portret €35,- (per persoon) 
(geschikt voor kind(eren) die zelfstandig kunnen zitten)
•    Incl. 1 foto naar eigen keuze. Meer af te nemen tegen meerprijs.
•    De foto wordt gemaakt bij Corry in Harderwijk en bij Emily in Nunspeet. 
•    De portretten worden op 2 vaste momenten aangeboden.

Voorwaarden:
-    Bij het reserveren ga je akkoord met de algemene voorwaarden
-    Bij het reserveren ga je akkoord met onze privacy voorwaarden
-    Bij het reserveren ga je akkoord bij het openbaar gebruik van de beelden. Zo ook voor het gebruik voor het promotiefilmpje in de bioscoop.
-    De fotoshoot wordt gereserveerd via ons agenda systeem. De reportage vindt plaats in december, januari of februari en word bij slecht weer in overleg met ons verzet. Dit kan dan ook buiten deze maanden vallen. 

Plan hier je afspraak bij 1 van ons. Na het reserveren nemen wij via de mail contact op om een locatie af te stemmen. Vervolgens versturen wij de bevestiging met daarin alle informatie en tips.

Maak hier je afspraak

Fotograaf Corry 
Harderwijk en omgeving

Fotograaf Emily
Nunspeet en omgeving

bottom of page