top of page

Portret

De puurheid van jouw persoon gevangen op beeld. Met een beetje sterkte & dromerige sfeer maakt het voor ons compleet. Een portret is voor ons gelukt wanneer jij erop staat zoals je bent. Want
waarom zou het anders moeten? Jíj mag gezien worden! Door het gebruik van een donkere achtergrond komt er warmte in de foto en komt de persoon op de foto, jij dus, nog mooier naar voren. Een lichte achtergrond kan natuurlijk ook! Deze zorgt voor frisheid in je foto en is wat koeler. Beide is mogelijk.

1 Momenten fotografie - Emily 2023.jpg
Momenten fotografie - Emily_-50.jpg
Portrett (2).jpg

Hoe werkt het?

De afspraak maak je via onze website. Het is verstandig om je afspraak in te plannen tussen 10:00 – 15:00 uur vanwege het daglicht. De portretten worden bij ons aan huis gemaakt, zodat we zeker zijn van voldoende daglicht om mee te werken. Via de mail ontvang je een bevestiging met daarin de afspraakgegevens, het adres en een link met tips, zoals wat je precies mee kunt nemen tijdens de
afspraak of waar je zoal aan kunt denken.
Binnen 14 dagen ontvang je een online fotogalerij met daarin alle gelukte foto’s. Deze foto’s zijn ruw bewerkt. Hieruit kies je 3 foto’s, die we daarna tot in detail bewerken. Zodra deze bewerking klaar is ontvang je de foto’s digitaal. Wil je meer dan 2 foto’s? Dat kan uiteraard. Je betaalt dan € 25,- per extra foto.

Pakket informatie

Kosten: €85,- per persoon


* Inclusief 2 zelf uitgezochte digitale foto’s via je klantportaal.
* De foto's worden gemaakt bij de fotograaf thuis.

(Corry woont in Harderwijk & Emily in Nunspeet)

Opties voor nabestellen:

Per extra

foto

€ 25,-

highlight-12.png

Algemene informatie

* In de weekenden en feestdagen (zaterdag & zondag) rekenen wij een weekendtoeslag van €20,-.

* De foto’s ontvang je binnen 2 weken na de fotoshoot.

 Bij het boeken van een fotoreportage ga je akkoord met onze algemene voorwaarden en privacy verklaring.

highlight-4.png

Social media

Tof wanneer jullie onze foto’s delen. Wel is het de bedoeling dat je ons als fotograaf vermeldt. Deel je het op social media, tag je ons dan?
Als wij de gemaakte beelden willen delen, vragen wij hier altijd jouw/jullie toestemming voor. Ook kun je bijvoorbeeld aangeven dat het vanaf een bepaalde datum gedeeld mag worden. Uiteraard is dit nergens verplicht en plaatsen wij nooit zonder toestemming.

Cadeaubon.jpg

Cadeau tip 
Geef een herinnering cadeau door een cadeaubon te geven.

Cadeaubon.jpg
bottom of page