top of page
Momenten fotografie - Emily 230906-31.jpg

PORTFOLIO

Het is een groot wonder, jullie kindje wat groeit in jouw buik. Het huisje waar hij of zij warm en veilig groot mag groeien. Tot het moment zover is. Wij zelf zijn ook trotse mama’s en weten hoe bijzonder elk moment is. Nu wij geen baby’s meer hebben zien wij hoe snel het voorbij gaat, hoe bijzonder het is als je foto’s kan terug kijken en even weer terug gaat naar dat moment. 

 

Nu is het zo dat wij de afgelopen maanden heel veel workshops hebben gevolgd in deze specifieke doelgroep, ook de uitbreiding van o.a. onze zwangerschapsjurken zijn een grote toevoeging. De komende maanden willen wij graag bezig met het avontuur van zwangerschap, geboorte en newborn en daarbij hebben wij hulp nodig van aanstaande ouders.

Liefs Corry & Emily

Babybelly (4).jpg

Portfolio | Zwangerschap shoot

Zwanger zijn is een groot en bijzonder wonder, het is een mooie tijd, zwaar en vaak ook intens. Het zwanger zijn, gaat voorbij en daarom kan het zo waardevol zijn om dit moment vast te laten leggen. Wij willen dit graag doen in de komende maanden in onze nieuwe jurken. Op verschillende plekken om zo te ontdekken wat waar mooi bij past en hoe wij dit nog mooier op de foto kunnen zetten. 

Wij vragen een vergoeding van €75,- | incl. 10 foto’s naar keuze | excl. kilometervergoeding en weekendtoeslag

Momenten Fotografie - Corry -63_.jpg

Portfolio | Zwangerschapsfilm

Wij leggen naast foto’s, steeds vaker bewegende beelden vast. Dit maakt het soms nog puurder en gedetailleerd. Nu willen wij hier ons creativiteit in kwijt. Dit door bijvoorbeeld buiten in een natuurgebied af te spreken of juist thuis in de babykamer. Hierin kunnen wij samen kijken wat mogelijk is.

 

Deze shoot vind plaats in tussen nu en 2024 | de vergoeding is €50,- | incl. een filmpje met bewegende beelden + 5 foto’s | excl. kilometervergoeding & weekendtoeslag.

Momenten Fotografie - Corry -2_.jpg

Portfolio | Zwangerschap shoot & film

Wil jij naast het vastleggen van jullie zwangerschap doormiddel van foto's dit ook vastleggen op film?

Samen bespreken we waar de reportage gemaakt wordt.  

Deze reportage vind plaats in tussen nu en 2024 | de vergoeding is €100,- | incl. een filmpje met bewegende beelden + 10 foto’s | excl. kilometervergoeding & weekendtoeslag.

36.jpg

Portfolio | geboorte

In augustus heeft Emily de workshop van de geboortefotograaf gevolgd en volgen wij dit samen nog eens. Zo willen wij onze kennis verbreden. Nu hebben wij ook nieuwe dingen geleerd, bepaalde hoeken waar wij vanuit kunnen gaan fotograferen tijdens een geboorte en met o.a. welke lichtinstellingen. Daarom bieden wij een portfolio geboorte aan. Dit wilt zeggen dat je uitgerekend bent in 2023 en dat wij van de totale serie minimaal 25 foto’s mogen gebruiken voor onze portfolio / toelating toetsen bij beroepsverenigingen. Natuurlijk overleggen wij graag welke beelden wij mogen delen en jullie mogen daar ook je grenzen in aangeven.

 

De vergoedinging die wij vragen voor een portfolio geboorte reportage is €500,-  (incl. een vrijblijvende intake. Een complete geboortereportage in kleur/zwartwit  excl. kilometervergoeding & parkeerkosten).

Momenten Fotografie - Corry -33_.jpg

Portfolio | promotie

Een zwangere dame die wilt poseren voor de samenwerking tussen My Little Palace & Momenten Fotografie. Emily zal samen kijken voor een geschikt moment. In de winkel neus je door alle mooie spulletjes en Emily ligt dit vast. Vervolgens mag jijzelf de foto’s gebruiken, my little palace & wij ook. 

Deze shoot vind plaats in de maand oktober | Is geheel kosteloos

Inschrijfformulier | PORTFOLIO

Keuze portfolio pakket
Vookeur van dag (*in het weekend word er toeslag van €20,- gerekend)
Hoe heb je ons gevonden?
Indien mogelijk heb je dan voorkeur voor fotogaaf?

Bedankt voor je bericht! Binnen 3 werkdagen ontvang je van ons een mail.

Algemene voorwaarden
* De uitgerekende datum is in 2023.
* Je vult het formulier naar waarheid in.
* Niet geldig op eerder geboekte fotoshoots, ook die later plaatsvinden.
* Wanneer wij binnen 7 dagen na het versturen van een mail geen reactie ontvangen vervalt deze korting.
* De factuur word vooraf voldaan. M.u.v. geboortefotografie. Dit is een aanbetaling van €100,-
bottom of page