top of page

New life


Wauw! Er groeit nieuw leven in jouw buik. Een wonder op zich. Het is nog pril, maar je zou het wel van de daken willen schreeuwen. Dat ga je binnenkort ook doen. De wereld mag het straks weten. En hoe tof is het dan om de bekendmaking te doen met mooie foto’s?

Momenten fotografie - Emily_-50.jpg
Momenten fotografie - Emily_-50.jpg

Hoe werkt het?

Wanneer jij er aan toe bent, of jullie er aan toe zijn, spreken we een geschikt moment af. We fotograferen op een mooie buiten locatie, in een omgeving die jullie mooi vinden. Via de mail ontvang je een bevestiging met daarin de afspraakgegevens, het adres en een link met tips, zoals wat je precies mee kunt nemen tijdens de afspraak of waar je zoal aan kunt denken.
 
Binnen 3 werkdagen ontvang je een beveiligde online fotogalerij, waar je 10 foto’s uit mag kiezen. Wil je meer foto’s afnemen? Dat kan natuurlijk! Voor die foto’s betaal je dan een meerprijs. De gekozen foto’s ontvang je digitaal via je eigen klantportaal. Vanuit daar kan je de foto's binnen 28 dagen downloaden.

Pakket informatie

Kosten: €65,-


* Inclusief 5 zelf uitgezochte digitale foto’s via je eigen klantportaal.
* Exclusief kilometervergoeding vanaf het woonadres van de fotograaf.

Opties voor nabestellen:

Rosé

Losse foto €5,-

Silver

10 foto's 

€25,-

Gold

20 foto's 

€40,-

Diamond

Alle foto's

€50,-

highlight-12.png

Algemene informatie

* In de weekenden (zaterdag & zondag) rekenen wij een weekendtoeslag van €15,-.

* Wij reizen in de weekenden binnen een straal van 10 km vanaf ons woonadres.

* De reiskostenvergoeding wordt gerekend vanaf het woonadres van de fotograaf.

* De foto’s ontvang je binnen 3 werkdagen na de fotoshoot.

 Bij het boeken van een fotoreportage ga je akkoord met onze algemene voorwaarden en privacy verklaring.

highlight-11.png

Beroepsgeheim

Natuurlijk wil je niet dat iedereen al van de zwangerschap weet. En misschien vraag je je af of het handig is dat wij het al weten. Wees gerust, wij houden ons mondje dicht! Dit is jullie geheim en wij hebben enkel dit moment vastgelegd. Weet dus dat wij hier zorgvuldig mee omgaan.

highlight-4.png

Social media

Tof wanneer jullie het nieuws mét onze foto’s delen. Wel is het de bedoeling dat je ons als fotograaf vermeldt. Deel je het op social media, tag je ons dan? Als wij de gemaakte beelden willen delen, vragen wij hier altijd jouw/jullie toestemming voor. Ook kun je bijvoorbeeld aangeven dat het vanaf een bepaalde datum gedeeld mag worden. Uiteraard is dit nergens verplicht en plaatsen wij nooit zonder toestemming.

Cadeaubon.jpg

Cadeau tip 
Geef een herinnering cadeau door een cadeaubon te geven.

Cadeaubon.jpg
bottom of page