top of page

DE TIPS VOOR PARTNERS TIJDENS DE BEVALLING.

Welkom!  Waar we de magie van het ouderschap vastleggen vanaf het allereerste moment. Met trots deel ik mijn expertise als geboortefotograaf, waarbij ik al meer dan 100 geboortes heb vastgelegd en een schat aan ervaring heb opgedaan.

Als getuige van de vele wonderen van de geboorte heb ik een diepgaand inzicht gekregen in de dynamiek tussen partners tijdens dit onvergetelijke moment. Daarom heb ik de meest voorkomende Do's en Don'ts samengesteld, gebaseerd op echte ervaringen en waardevolle lessen.

In dit voorwoord nodig ik je uit om te ontdekken hoe je als partner een onschatbare rol kunt spelen tijdens de bevalling van je geliefde. Van het ondersteunen en aanmoedigen tot het vermijden van onbedoelde blunders, deze tips zijn bedoeld om je voor te bereiden op een positieve en gedenkwaardige ervaring.

Dus, bereid je voor om te leren, te lachen en vooral samen te groeien terwijl jullie je voorbereiden op de aankomst van jullie kleintje. Want in het avontuur van ouderschap zijn partners onlosmakelijk met elkaar verbonden, elk moment van de reis.

Met warme groeten,

Emily

Wel doen: Zorg voor ontspanningstechnieken:* Maar onthoud, dit is geen moment voor je nieuwe DJ-set uit te proberen!
   

Absoluut niet doen: Vergelijken met sportevenementen:* "Kom op, je bent bijna bij de finishlijn!" - Misschien even achterwege laten.

Wel doen: Aanmoedigen en ondersteunen:* Maar vergeet niet, "Push harder" is misschien niet het beste advies op dit moment.

Absoluut niet doen: Je telefoon checken:* Focus je op je partner en het moment.
   

Wel doen: Water en snacks bij de hand houden:* Maar weet ook dat een gourmetmaaltijd misschien iets te ambitieus is op dit moment!
   

Absoluut niet doen Grappen maken op het verkeerde moment:* Misschien niet het juiste moment voor je beste grap over pijnlijke situaties.
   

Wel doen: Luisteren naar de zorgverleners:* Maar onthoud, dit is geen wedstrijd waarbij je kunt onderhandelen over de regels!

Absoluut niet doen: Panikeren:* Schreeuwen en rondrennen als een kip zonder kop zal niet helpen!

Absoluut niet doen: Koffie drinken voor het gezicht van je vrouw:* Vertrouw me, je wilt niet dat je partner je naast haar ziet staan met een spuugzakje terwijl ze door de weeën gaat!

Wel doen: Zorg voor extra schone kleding:* Niemand wil eruitzien als een waterattractie in een pretpark tijdens zo'n belangrijk moment!

bottom of page