top of page

Ik wil jou top 3 aanbiedingen ontvangen.

Meld je hier aan en ontvang de tips in je mailbox

"Nieuwsgierig hoe ouders terugblikken op hun meest kostbare momenten? Laat je inspireren door de emotie en schoonheid van deze onvergetelijke herinneringen."

Dirk-Jan & Dorenda 

Bevallen op 03.05.2023 van Vive

 

Emily is een hele fijne, goede fotograaf die je meteen op je gemak laat voelen. In eerste instantie wilde wij alleen een zwangerschapsshoot, maar op het laatste moment (een paar uur voor de bevalling 😄) toch óók nog gekozen voor een bevallingsshoot, omdat het fijn voelde bij Emily. Al deze beelden zijn zó waardevol voor ons en we zijn heel dankbaar dat Emily dit voor ons zo prachtig heeft vastgelegd.

make it happen (5).jpg

René & Bianca

Bevallen op 28.04.2023 van Xem

 

Een bevalling gaat snel aan je voorbij; je leeft op dat moment zo in een bubbel. Wij zijn ontzettend dankbaar dat Emily de geboorte van onze zoon vast heeft willen en mogen leggen. Onze zoon werd middels een geplande keizersnede gehaald en het was zo relaxt met Emily erbij, zelfs onze spanning werd wat "gedempt" doordat we gezellig met elkaar kletsten en een lolletje hadden. Ruim voor het moment dat wij naar de OK moesten was ze er al, op de OK zelf amper gemerkt dat ze aanwezig was en toch heeft ze de meest bijzondere momenten vast weten te leggen. Ondanks dat ik helemaal bij was tijdens de keizersnede, vergeet je al snel bepaalde dingen en met deze fantastische foto's kunnen we alles weer van begin tot eind terugkijken. Enorm de moeite waard voor (een van) de mooiste momenten in je leven❤️
Wij zijn eeuwig dankbaar voor haar aanwezigheid bij de geboorte van onze zoon!

3.jpg
bottom of page