top of page

Afscheid

Al jaren leg ik ook de verdrietige, stille momenten vast. Al vele mensen heb ik een herinnering geven van de meest zwarte periode uit hun leven. Momenten van instorten, het gebroken zijn, van verdriet, als familie & als persoon.

Een herinnering om terug te gaan naar de laatste week, het afscheid.

Pakketten & prijzen

Laatste momenten

Een laatste moment, wat een herinnering word om te koesteren. De details, de puurheid van de schoonheid in beeld gevangen. De liefde, het gemis & het verdriet. 

 

Kosten: € 189,- 

incl. 2 uur aanwezig in de week van het afscheid nemen.. Alle gemaakte foto's ontvang je op USB in kleur & zwart-wit. Excl. reiskosten € 0,45 per kilometer. 

Uitvaart
 

De laatste dag, het afscheid voor altijd. Deze dag gaat als een waas langs jullie heen. Vol in jullie emotie vergeet je wie en wat er deze dag gebeurt. Daarom kan het van waarde zijn om deze dag vast te laten leggen. 

Uitvaart

Kosten: € 500,-

Incl. 4 uur aanwezig op de dag van de uitvaart. Alle gemaakte foto's ontvang je op USB in kleur & zwart-wit. Excl. reiskosten van € 0,45 per kilometer. 

Combi; laatste momenten & uitvaart
 

Laatste momenten & uitvaart

 

Kosten: € 649,-

De voorwaarden gelden het zelfde als onder de aangegeven pakketten. Alle gemaakte foto's ontvang je op USB in kleur & zwart-wit. Excl. reiskosten van € 0,45 per kilometer. 

bottom of page